Alexander Kristoff 2272
Foto: Rune Helliesen
I dag reiser laget hjem fra det som har vært en fantastisk start på det nye året. Med solide treningsøkter i beina er rytterne et steg nærmere sesongstarten 2019.

Vi har tilbrakt 12 dager på den spanske kysten, Costa Blanca. Her har vi lagt ned mange gode treningstimer. Hele laget har vært nede. Sportsdirektør Magnus Børresen har ledet guttene gjennom leiren. Han er godt fornøyd med hvordan utviklingen har vært og innstilingen guttene har hatt under hele leiren. Nå venter et par rolige dager før vi gjør oss klar til treningsleiren i begynnelsen av februar sammen med dere.

Ekstra kjekt har det vært å ha med lageier, Alexander Kristoff på treningsleiren den siste uken. Han og tidligere rytter Krister Hagen har bidratt til en utrolig høy matching for våre ryttere. Det er inspirerende og veldig lærerikt for våre unge ryttere å ha med en slik verdensklasse rytter Alexander er. Men selv om han er en av verdens beste syklister har vi ryttere som vil gjør alt for matche ham. Det er en motivasjons boost og lover godt for kommende sesong. Alexander nærmer seg sin sesongstart med store skritt og bruker altså siste oppkjøring sammen med oss. 

(artikkel fortsetter under bilde)

spurt bakke
Foto: Rune Helliesen

«Det har vært veldig nyttig for Alexander å bli med på treningsleiren med Team Coop. Det har gitt gjensidig nytte for både laget og han. Det er utfordrende på denne tiden av året å få riktig stimulering inn mot sesongstart. Det har vi klar gjennom denne treningsleiren. For de unge rytterne på laget er det nyttig å se hvordan en verdensklasse rytter trener og de prøver selvfølgelig å være bedre en Alexander på trening. Det gir en gjensidig nytteverdi og Alexander må virkelig være fokusert for å holde unna, sier Stein Ørn 

TeamCoop
Foto: Rune Helliesen

Share