Stavangerfjorddrone3 edit 02 2

Det er med glede at vi i dag kan meddele at Fjord Line blir en del av Team Coop neste år. Fjord Line er en av landets største fergerederi med hovedkontor i Egersund og vi i Team Coop synes dette er et spennende samarbeid.

Team Coop har gjennom de siste årene vært hyppig bruker over båtreiser med Fjord Line, det er spennende at vi når går sammen om et tettere samarbeid for 2019. Både Team Coop og Fjord Line har ambisjoner, profesjonelle og har klare mål for 2019. Dermed er vi klare for å sette stø kurs inn mot neste år sammen.

Vi gleder oss til å samarbeide med Team Coop det neste året. Vi er opptatt av at samarbeidsavtalene vi inngår settes inn i et totalkonsept slik at det gir merverdi både for oss som konsern og samarbeidspartneren. Dette synes vi at Team Coop har strukket seg langt for å få til. Vi er begge aktører med store ambisjoner, representert i flere markeder og vi har en felles forståelse for hvor vi vil. Vi ønsker også Team Coop lykke til i arbeidet med å befeste sin stilling som et av Norges beste sykkellag, sier Trine Lise Woldbæk, Direktør Salg og Marked i Fjord Line.

Vi gleder oss virkelig til å ta fått på 2019 sesongen med enda en sterk samarbeidspartner ombord på Team Coop!Share