Jon Anders Bekken Westgaard Photo webJon-Anders Bekken vant nylig gaterittet på Hamar under Norgescupen. Foto: Westgaard Photo

Team Coop er stolte over å presentere Jon-Anders Bekken som ny rytter for 2018-sesongen.
Jon–Anders Bekken er en ung og spennende rytter som kommer fra Stokke i Vestfold. Han har i år syklet som første-års senior. Nå ønsker Team Coop å videreutvikle det spennende potensialet Jon-Anders besitter.

- Jon-Anders er en dedikert og lovende rytter som har vist gradvis utvikling fra junior til seniornivå. Vi stiller ingen harde resultatkrav til våre unge ryttere, men vi har stor tro på at Jon-Anders kan fortsette å utvikle seg hos oss, og etablere seg på et høyt nivå neste sesong, sier sportsdirektør i Team Coop, Magnus Børresen.

Bekken er bruddvillig og kjøresterk, hvilket han har vist i Norgescup og U6 i Sverige i år. Han er teknisk god på sykkel og liker kuperte løyper, og han har tidligere vist sin styrke på temposete. Nylig vant Bekken gaterittet på Hamar under Norgescupen, noe som viser at han også har gode spurtegenskaper.

Jon-Anders har ambisjoner om å prestere på et høyt internasjonalt toppnivå, hvilket passer godt inn i grunnfilosofien for Team Coop. I 2018-sesongen vil Jon-Anders Bekken også delta i U23-klassen.

Selv sier Bekken om skiftet til Team Coop:

- Jeg er både stolt og ydmyk over å få sjansen i Team Coop. Jeg kan love at jeg vil kjempe for trøya i sykkelrittene neste sesong.

Vi i Team Coop ønsker Jon-Anders velkommen til laget og ser frem til å se deg kjempe i Coop-trøya neste sesong!
Dere som ønsker å følge Jon-Anders inn mot neste sesong, kan følge ham på Instagram på profilen: @BEKKEN98

Share