Philip Lindau Team CoopSvenske Philip Lindau ble i dag nummer ni i det svenske tempomesterskapet.

Team Coop var i kveld i aksjon ved både de norske og svenske tempomesterskaper. Philip Lindau ble beste mann på en niendeplass i Sverige, mens Krister Hagen ble nummer 11 i Norge.  Team Coops svenske rytter, Philip Lindau, hadde håpt på litt mer, men er relativt fornøyd etter niendeplassen.

- Jeg fikk lagt en god plan for løpet, men manglet dessverre det siste trykket i benene de siste 25 kilometer. En niendeplass er ok når jeg ikke hadde det lille ekstra i benene, forteller Lindau.

I Norge ble Krister Hagen beste Team Coop-rytter som nummer 11, 3.22 etter den suverene vinneren, Edvald Boasson Hagen.

Hagen som nylig vendte tilbake etter en lengre skadepause var ikke veldig skuffet, selv om han hadde håpt på litt mer.

- Jeg hadde troen på en topp-10 plassering, og kanskje topp-5 på en riktig god dag. Jeg fikk nok åpnet litt for hardt og stivnet mot slutten. Jeg fikk tatt ut alt og er greit fornøyd, særlig med tanke på at min forberedelse de siste tre månedene ikke har vært den beste, sier Hagen.

Team Coop hadde også Ole André Austevoll og Anton Tunset til start på dagens tempo. Det ble til henholdsvis 43. og 84. plass.

Fredag skal flere av de norske Team Coop-ryttere igjen i ilden når det kjøres NM i gateritt. Her har laget gode tradisjoner og forhåpninger om en topplassering. Team Coop stiller med August Jensen, Krister Hagen, Håkon Aalrust og Håvard Blikra.

Share