Håkon Aalrust webTeam Coops Håkon Aalrust hentet i dag en åttendeplass på U23-fellesstarten. Dermed ble han også beste førsteårssenior. 
Med bare tre ryttere til start var Team Coop på forhånd innstilt på at de ikke ville komme til å dominere U23-fellesstarten på Stjørdal. Laget hadde størst forhåpninger til bare 19 år gamle Håkon Aalrust, og den unge rytteren gjorde en god figur.

- Dessverre blir Håkon alene allerede tidlig i løpet. Han må kjøre kynisk og ha litt is i magen. Han treffer alle de riktige valgene hele dagen, men mangler dessverre de siste kreftene da det avgjørende bruddet blir etablert på nestsiste runde. Han kan absolutt være fornøyd med innsatsen og åttendeplassen, som også gjør han til dagens beste førsteårssenior. Jeg vil også mene at han legger inn en god søknad med tanke på de neste U23-landslagsoppdrag, forteller sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen.

Team Coops to øvrige deltakere på dagens fellesstart, Joakim Kjemhus og Anton Tunset, fullførte dessverre ikke de 140 kilometerne i den harde løypen.

Neste NM-oppgave for Team Coop er på torsdag når det kjøres individuell tempo. Her stiller Team Coop med Krister Hagen, Anton Tunset og Ole André Austevoll.

Share