August oberosterreichTeam Coop og August Jensen fortsatte den imponerende vårsesongen i etapperittet Oberösterreichrundfarht med to etappeseire og en andreplass.

Stigningene på første etappe i det østerrikske etapperittet ble litt for bratte for Team Coop, men derfra ble det totaldominans fra de hvitkledte rytterne. Etter 23 topp-10-plasseringer i løpet av våren og enda en sterk andreplass på andreetappe satt den endelig for August Jensen, da han sikret seg seier på både tredje og fjerde etappe. Dermed fortsetter bodøværingen den imponerende stimen, som gjør ham til den rytteren i verden med flest topp-10-plasseringer (26 stykk), blant annet rett foran verdensstjernen Alejandro Valverde. Resultatene gir forhåpninger om et bra resultat i Norgesmesterskapet på Stjørdal om godt en uke.

I tillegg til August Jensens toppresultater, imponerte resten av laget med offensiv kjøring og godt samarbeid. For eksempel ble Håkon Aalrust og Øivind Lukkedal henholdsvis nummer 13 og 14 på siste etappe, hvor tilbakevendte Krister Hagen var i brudd det meste av dagen og først ble hentet sju kilometer fra mål.

Alt i alt en meget positiv opptakt til det kommende Norgesmesterskap som starter med U23 fellesstarten søndag 18. juni og avsluttes en uke senere med herrenes fellesstart.

Share