Team coop lagbilde webTeam Coop-rytteren August Jensen sikret på dagens etappe i Tour des Fjords sin andre tredjeplass og åttende topp-ti-plassering på rad i norske UCI-ritt.

Tredjeplassen kom i hus etter en hektisk og tempofult finale i Kopervik som endte i et tett spurtoppgjør med Edvald Boasson Hagen og Lars Boom.

- August finner Edvalds hjul og har en god posisjon inn i spurten, men må dessverre ta den lange veien rundt om en rytter på selve oppløpet. Det er ikke sikkert at resultatet hadde vært annerledes, men August kom sterkt bak de to forreste, sier sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen, og fortsetter:

- August viser høy, høy klasse for tiden, men i dag må vi også fremheve laginnsatsen. Alle ofrer seg 110 prosent for August gjennom hele dagen slik at han har sparer mest mulig krefter til finalen.

 

 

Spennende dager på hjemmebanen

De siste to etappene på Team Coops hjemmebane i Sandnes og Stavanger har tidligere vist seg avgjørende for sammendraget, hvor August Jensen nå er nummer fire. Sportsdirektøren håper at Jensen kan revansjere fjorårets uhell på nettopp den fjerde etappen til Sandnes.

- Det er kort vei opp til en topp-tre-plassering, men det er også kort vei ned til dem bak August i sammendraget. Og fra i fjor, hvor vi også hadde August i topp-ti før Sandnes-etappen, vet vi at tingene fort kan endre seg på grunn av velt eller andre uhell, men vi krysser fingre og tror på at vi kommer til å kjøre to gode finaler de neste dagene, sier Benjaminsen og legger til at laget naturligvis også vil prøve å vise seg fram i et brudd foran hjemmepublikumet.

Share