Team coop lagbilde web
Tre UCI-ritt på tre dager. Det er hva som venter når Team Coop fredag, lørdag og søndag stiller til start i «Den nordvestjyske cykelweekend» i Danmark.
Etter lagets første UCI-seier i 2017 for et par uker siden, gikk det dessverre ikke veien for Team Coop forrige helg i nederlandske Arno Wallard Memorial. Derfor er det en gruppe revansjsultne Team Coop-rytter som står på startstreken i de tre UCI 1.2-rittene GP Himmerland Rundt, GP Viborg og Rent Liv Løbet i Skive.

- I fjor dominerte vi flere av rittene og fikk med hjem en pallplass og en lang rekke topp-ti plasseringer. Vi går inn i disse tre rittene med intensjon om å være med å prege utviklingen underveis og kjører offensivt får å ta med hjem enda flere topplasseringer, forklarer sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen.

Han regner med at de danske kontinentallagene blir de største konkurrentene i de tre rittene.

- Flere av de danske lagene har tatt et steg opp i forhold til i fjor. Samtidig er disse rittene på hjemmebane naturligvis veldig viktige for danskene, og de danner også grunnlag for uttakelsen til PostNord Danmark Rundt. Forhåpentlig kan vi utnytte disse momentene mellom de danske lagene til vår fordel, sier Benjaminsen, som også kan glede seg over å gi Team Coop-debut til svenske Gustav Höög.

Team Coop tar med følgende seks ryttere til Danmark:
Ole André Austevoll, Håvard Blikra, Gustav Höög, Krister Hagen, Philip Lindau og Even Rege.

Share