Philip Lindau
Team Coop-ØsterHus henter inn den svenske mesteren fra 2011, Philip Lindau, forut for 2017-sesongen. Den 25-årige svensken er ikke ukjent for norsk sykkelsport da han de siste tre sesongene har kjørt for Team Joker Byggtorget. Med byttet til Team Coop-ØsterHus håper han å utvikle seg ytterligere og kjempe med på øverste nivå i 2017-sesongen.

- Selv om jeg har vært med på dette nivået i noen år, føler jeg fortsatt at jeg kan utvikle meg og utnytte min kapasitet bedre. I den forbindelse har jeg tro på at Team Coop-ØsterHus med et bra opplegg og en seriøs organisasjon er det rette for meg, sier Philip Lindau, som også håper at hans erfaring kan være med til å styrke laget:

- Jeg kan gi noe av min erfaring videre til de yngre ryttere. Det kan forhåpentlig bidra til å høyne nivået og sikre godt lagarbeid slik at vi alle blir del av et vinnerlag, utdyper han.

Taktisk god allrounder
Nettopp Lindaus erfaring og gode egenskaper som teamplayer er noe som Team Coop-ØsterHus’ sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen ser fram til å få glede av.

- Philip er utrolig flink til å lese sykkelritt og ta raske beslutninger. Det er verdifulle egenskaper å ha i et lag. Samtidig må vi ikke se bort fra hans allround-ferdigheter som sykkelrytter hvor han kan gjøre seg gjeldende i de fleste typer terreng, sier Benjaminsen.

Team Coop-ØsterHus er godt i gang med å få på plass laget forut for 2017-sesongen. Flere ryttere vil bli presentert i løpet av de kommende dager.

Share