August Jensen i hvit trøyeOle André Austevoll kjørte en knallbra etappe i dagens brudd, mens August Jensen forsvarte den hvite ungdomstrøya.

Team Coop-ØsterHus var med til å sette et positivt preg på andre etappe av Tour des Fjords, som etter en mye omdiskutert start i Bergen i dag leverte varen og var tilbake med sykkelritt av internasjonal klasse og vakre tv-bilder.

- Det var en igjen en veldig god dag for oss. Arrangøren tok flott revansj etter kaoset i går, og vi fikk Ole André med i dagens brudd. Stor ros til ham, for han var virkelig sterk gjennom hele dagen. Selv etter bruddet ble hentet med rundt 20 kilometer til mål, klarte han å være til stor hjelp for August Jensen i finalen, forteller sportsdirektør for Team Coop-ØsterHus, Olav Aleksander Benjaminsen.

Dessverre ble de to Team Coop-ØsterHus-ryttere hindret av en velt i finalen og kom derfor ikke helt fram for å kjempe om etappeseieren. Jensen ble nummer 16 og Austevoll nummer 38, begge i samme tid som vinneren, Aleksander Kristoff. Det betyr også at August Jensen fremdeles har den hvite trøya som leder i ungdomskonkurransen.

Dessverre måtte Team Coop-ØsterHus igjen i dag si farvel til en av sine sterkeste ryttere gjennom sesongen da Krister Hagen måtte bryte underveis på grunn av et mageonde.

Share